Fatimska poruka - Treće sjećanje

U jednom pismu od 31. kolovoza 1941. godine, upućenom p. Josipu Bernardu Goncalvesu, DI, Lucija je sama protumačila, kako je nastao ovaj spis, što su ga svi složno nazvali; Treće sjećanje.

Opširnije...

Propovijed o Predragocjenoj Krvi Kristovoj

Nego jedan od vojnika probode mu kopljem bok, i odmah iziđe krv i voda“ (Iv 19,34).

Opširnije...

PO MARIJI K ISUSU

Oni koji su vrlo pobožni prema ovoj dobroj Majci, određeni su da žive punim životom presvetog Srca Isusova i da taj život drugima dijele.

Opširnije...

NJEGOVO OBEĆANJE: PRIMIT ĆE TE STOSTRUKO

Pogledajte kako su velika ova obećanja.

Opširnije...

PRESVETO SRCE I EUHARISTIJA

Sveta je Crkva ustanovila svečanost u čast tome Euharistijskom Srcu.

Opširnije...

KRŠTENJE U DUHU SVETOM

KDS je otkriće ili obnavljanje snage sakramenata kršćanske inicijacije. Riječ je o obnovi Duha Svetoga koji obitava u nama.

Opširnije...

DA SVI BUDU JEDNO

Ništa neka ne bude među vama što bi vas moglo razdvojiti, nego sjediniti.

Opširnije...

KAKO POČETI ŽIVJETI ZAJEDNICU KRŠĆANSKE LJUBAVI

Nikako drukčije nego kao kršćanin vjernik koji dosljedno živi evanđelje i kojemu je prema tome usmjerio čitav život jer u njoj više nitko ne živi samo za sebe, nego za Boga i brata čovjeka.

Opširnije...

SVAKO DOBRO DJELO BOŽJE JE DJELO

Rađa se samo u zajedništvu i ljubavi u kojemu djeluje Duh Sveti. Od velike je važnosti da odmah na početku prihvatimo jedni druge u ljubavi i poštovanju. Program našega rada i djelovanja jest pomoć najpotrebnijima. Potrebe nas sile, a naša kršćanska ljubav obvezuje da damo svoj najveći mogući doprinos za ostvarenje ovoga djela o kojemu ovise stotine i tisuće svuda oko nas.

Opširnije...

POZIV DANAŠNJEMU SVIJETU

Počnimo živjeti jedni za druge jer samo je to put prema boljemu, ljepšemu i pravednijem svijetu. Današnji čovjek nažalost želi živjeti samo za sebe, ali to nije čovjek, još manje kršćanin, vjernik.

Opširnije...